logo

Uge 47

 

Pasta Bolognese

Mandag d. 17. november

Pasta Bolognese

Varm ret: Pasta Bolognese med okse, grøntsager, tomat, løg, hakkede urter, og pasta og parmesan (G,L)

Varm ret vegetar: Vegetarisk Bolognese med pasta og parmesan (G, L)

Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med svampe og ristet bacon (S, L, G)

Kreativt Pålæg: Skiveskåret kyllingepålæg med Provence-krydret creme fraiche og urtetopping med rødløg (L)

Grøn Salat: Plukkede salater med majs, grillede løg, purløg og peberfrugt

Fyldig Salat: Grøn spidskål med letbagte cherrytomater, revet gulerod, edamame og friske urter - oregano, kørvel og basilikum

Grovbrød: Koldhævet surdejsbrød med grøn pesto (G)

Dressing: Salatdressing med basilikumpesto (L)

Sennepsglaseret vinterskinke

Tirsdag d. 18. november

Sennepsglaseret vinterskinke

Varm ret: Sennepsglaseret vinterskinke med brun farin og dertil kogte kartofler med bagt selleri, gulerod og cremet sennepssauce (S,L)

Varm ret vegetar: Glaserede vintergrøntsager, kogte æg og sellericreme med knuste kikærter

Klassisk Pålæg: Rullepølse med sky og løg (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med karry, rød peberfrugt og karse (L)

Grøn Salat: Sprøde salater med marinerede snitbønner, ræddiker, karse og agurk

Fyldig Salat: Spæde salater med ristede rodfrugter, tomater, marinerede salattern og urter (L)

Grovbrød: Groft brød med Ølandshvede (G)

Dressing: Sennepsdressing med hvid balsamico (L)

Nordafrikansk inspireret langtidsstegt kalkun

Onsdag d. 19. november

Nordafrikansk inspireret langtidsstegt kalkun

Varm ret: Nordafrikansk inspireret langtidsstegt kalkun med citron, persille og varme krydderier, og krydret bulgur vendt med grøntsager, citronsaft, bouillon og ristede fennikel- og korianderfrø

Varm ret vegetar: Bagte "ratatouille" grøntsager med citron, krydret fladbrød og fydig hummus (G)

Klassisk Pålæg: Krosalami med remoulade og ristede løg (S,G)

Kreativt Pålæg: Spicy kalkunpålæg med grillede peberfrugter og paprika

Grøn Salat: Tomatsalat med vasket hytteost, dild, ristede og knuste krydderier, radicchio og rucola (L)

Fyldig Salat: Bagte gule beder med krydrede kikærter, cafésalater, vinaigrette og aromatiske urter

Grovbrød: Krydret frokostbrød med gurkemeje, spidskommen, fennikel og koriander (G)

Dressing: Krydret yoghurtdressing (L)

Kung Pao Chicken

Torsdag d. 20. november

Kung Pao Chicken

Varm ret: Kung Pao Chicken med friske koriander, grove grøntsager og grofthakkede jordnødder, og dertil ristede nudler med svampe, rodfrugter, teriyaki og sweet chili (G)

Varm ret vegetar: Teriyakimarinerede nudler med falafelkugler, edamame og svampe (G)

Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarsesalat (S)

Kreativt Pålæg: Pastrami med sweet mustard og krydderurtesalat med chili

Grøn Salat: Blandet salat med tomat, agurk og rødløg

Fyldig Salat: Krydret couscoussalat med majs, limemarinade, edamame, bøgehatte og grillede peberfrugter (G)

Grovbrød: Sesambrød med fuldkornshvede og ristet sesamolie (G)

Dressing: Dressing med lime og grøn karry (L)

Fredag d. 21. november

"Steaksandwich"

Varm ret: "Steaksandwich" med grisenakke og chimichurry, og dertil lun spidskålssalat med olivenolie, hakket persille, koriander og skalottevinaigrette

Varm ret vegetar: Ristede østershatte med chimichurry, lun spidskålssalat og quinoabøf

Klassisk Pålæg: Kogt oksebryst med peberrod, persille og pickles

Kreativt Pålæg: Glaseret skinke med fed sennepscreme og sprød asie (L, S)

Grøn Salat: Grøn salat med bagte squash, revet gulerod, sauteret porre og sprøde græskarkerner

Fyldig Salat: Marineret spidskålssalat med knuste solsikkekerner, ristede rosenkål og persille

Grovbrød: Mørk maltbrød med majsdrys (G)

Dressing: Persilledressing med hvidløg og citronsaft (L)

Print

Information

Forretningsbetingelser

Du finder os her

Tlf: (+45) 4244 4144

Mail: info@catercorp.dk

Hobrovej 799

9230 Svenstrup

smileyordning