Uge 41

Mandag d. 6. oktober
Klassiske frikadeller
Varm ret: Klassiske frikadeller med persillesauce og kogte kartofler med friskhakket persille (G, S, L)
Varm ret vegetar: "Irsk stuvning" med grove rodfrugter, hvide bønner, spidskål, løg og persille
Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med bacon og ristede svampe (L, S, G)
Kreativt Pålæg: Peberstegt oksebryst med pickles og høvlet peberrod
Grøn Salat: Spinat med marinerede og polerede korn, friskhakket kørvel, plukket frissée, purløg og syltede rødløg (G)
Fyldig Salat: Fyldig salat med bagte rodfrugter, sprøde kerner, tørrede tranebær, sorte linser og persille
Grovbrød: Koldhævet groft surdejsbrød med Ølandshvede og rugkerner (G)
Dressing: Dressing med persille, citron og purløg (L)

Tirsdag d. 7. oktober
Bouef Stroganoff
Varm ret: Boeuf Stroganoff med ristede svampe, gulerod, friskhakket persille og dertil knuste kartofler med smør, persille og sort peber (L)
Varm ret vegetar: Mørk "Stroganoff" med østershatte og porto bello svampe, grove grøntsager og kidney bønner
Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med stærk hjemmerørt sennep, asier og hakket persille (S)
Kreativt Pålæg: Kyllingestegspålæg med havens urter og aioli
Grøn Salat: Sprøde salater med tomatbåde, rødløg, persille, estragon og grønne linser fra Puy
Fyldig Salat: Rucola med grønne haricot verts, skalotteløgsvinaigrette, ristet selleri og danske pærer
Grovbrød: Fuldkornsbrød med solsikkekerner og koldpresset rapsolie (G)
Dressing: Mormordressing (L)

Onsdag d. 8. oktober
Barbeque- og paprikamarineret kam af gris
Varm ret: Barbeque- og paprikamarineret kam af gris med let-spicy paprikasauce og dertil grove grøntsager og ristede paprikakartofler med friskhakket persille (L, S)
Varm ret vegetar: Grillede stave af rodfrugter med hummus lavet på sorte bønner og hakket persille
Klassisk Pålæg: Røget, kogt skinke med "efterårssalat" (S,L)
Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med rød chili, peberfrugtscreme, chinarose og rød mizuna (L)
Grøn Salat: Cafésalater med mix af halverede cherrytomater i gul og rød, peberfrugt og karse
Fyldig Salat: Marineret spidskål med paprikaristede kikærter, soltørret tomat, gule beder og knuste kerner
Grovbrød: Koldhævet fuldkornsbrød med tomat (G)
Dressing: Paprikadressing med chipotle (L)

Torsdag d. 9. oktober
Thailandsk panang-curry
Varm ret: Thailandsk panang-curry med kokosmælk, lime, peberfrugt, ærter og kylling i tern, og dertil ris med ingefær, grøntsager og friske krydderurter
Varm ret vegetar: Thailandsk panang-curry med kokosmælk, edamame, svampe, citrongræs og grøntsager
Klassisk Pålæg: Kogte æg med purløgsmayo, modne tomater og karse
Kreativt Pålæg: Sprængt kamstegspålæg med asiatisk inspiration til krydning og spread (S, L)
Grøn Salat: Plukkede salater med agurk, revet ræddike, sesamfrø, kørvel og vasket hytteost (L)
Fyldig Salat: Rød spidskål med edamame, purløg, mynte, koriander, linser, sweet chili og syltede svampe
Grovbrød: Groft ingefærbrød med majs og sesam (G)
Dressing: Soya-, ingefær- og hvidløgsdressing med citrongræs og purløg (L)

Fredag d. 10. oktober
Klassisk burger
Varm ret: Klassisk burger med bøf, salat og burgerdressing (G)
Varm ret vegetar: Vegansk burger med bønnespread (G)
Klassisk Pålæg: Flæskestegspålæg med råmarineret rød spidskål og tyttebær (S)
Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (G, L, S)
Grøn Salat: Grøn hovedsalat med agurk, tomat i skiver og rødløg
Fyldig Salat: Fyldig "coleslaw" med pink grape og ristede solsikkekerner
Grovbrød: Hjemmebagt fuldkornsbrød med græskar og solsikkekerner (G)
Dressing: Purløgsdressing med citron og honning (L)