logo

Uge 41

 

Klassiske frikadeller

Mandag d. 6. oktober

Klassiske frikadeller

Varm ret: Klassiske frikadeller med persillesauce og kogte kartofler med friskhakket persille (G, S, L)

Varm ret vegetar: "Irsk stuvning" med grove rodfrugter, hvide bønner, spidskål, løg og persille

Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med bacon og ristede svampe (L, S, G)

Kreativt Pålæg: Peberstegt oksebryst med pickles og høvlet peberrod

Grøn Salat: Spinat med marinerede og polerede korn, friskhakket kørvel, plukket frissée, purløg og syltede rødløg (G)

Fyldig Salat: Fyldig salat med bagte rodfrugter, sprøde kerner, tørrede tranebær, sorte linser og persille

Grovbrød: Koldhævet groft surdejsbrød med Ølandshvede og rugkerner (G)

Dressing: Dressing med persille, citron og purløg (L)

Bouef Stroganoff

Tirsdag d. 7. oktober

Bouef Stroganoff

Varm ret: Boeuf Stroganoff med ristede svampe, gulerod, friskhakket persille og dertil knuste kartofler med smør, persille og sort peber (L)

Varm ret vegetar: Mørk "Stroganoff" med østershatte og porto bello svampe, grove grøntsager og kidney bønner

Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med stærk hjemmerørt sennep, asier og hakket persille (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingestegspålæg med havens urter og aioli

Grøn Salat: Sprøde salater med tomatbåde, rødløg, persille, estragon og grønne linser fra Puy

Fyldig Salat: Rucola med grønne haricot verts, skalotteløgsvinaigrette, ristet selleri og danske pærer

Grovbrød: Fuldkornsbrød med solsikkekerner og koldpresset rapsolie (G)

Dressing: Mormordressing (L)

Barbeque- og paprikamarineret kam af gris

Onsdag d. 8. oktober

Barbeque- og paprikamarineret kam af gris

Varm ret: Barbeque- og paprikamarineret kam af gris med let-spicy paprikasauce og dertil grove grøntsager og ristede paprikakartofler med friskhakket persille (L, S)

Varm ret vegetar: Grillede stave af rodfrugter med hummus lavet på sorte bønner og hakket persille

Klassisk Pålæg: Røget, kogt skinke med "efterårssalat" (S,L)

Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med rød chili, peberfrugtscreme, chinarose og rød mizuna (L)

Grøn Salat: Cafésalater med mix af halverede cherrytomater i gul og rød, peberfrugt og karse

Fyldig Salat: Marineret spidskål med paprikaristede kikærter, soltørret tomat, gule beder og knuste kerner

Grovbrød: Koldhævet fuldkornsbrød med tomat (G)

Dressing: Paprikadressing med chipotle (L)

Thailandsk panang-curry

Torsdag d. 9. oktober

Thailandsk panang-curry

Varm ret: Thailandsk panang-curry med kokosmælk, lime, peberfrugt, ærter og kylling i tern, og dertil ris med ingefær, grøntsager og friske krydderurter

Varm ret vegetar: Thailandsk panang-curry med kokosmælk, edamame, svampe, citrongræs og grøntsager

Klassisk Pålæg: Kogte æg med purløgsmayo, modne tomater og karse

Kreativt Pålæg: Sprængt kamstegspålæg med asiatisk inspiration til krydning og spread (S, L)

Grøn Salat: Plukkede salater med agurk, revet ræddike, sesamfrø, kørvel og vasket hytteost (L)

Fyldig Salat: Rød spidskål med edamame, purløg, mynte, koriander, linser, sweet chili og syltede svampe

Grovbrød: Groft ingefærbrød med majs og sesam (G)

Dressing: Soya-, ingefær- og hvidløgsdressing med citrongræs og purløg (L)

Klassisk burger

Fredag d. 10. oktober

Klassisk burger

Varm ret: Klassisk burger med bøf, salat og burgerdressing (G)

Varm ret vegetar: Vegansk burger med bønnespread (G)

Klassisk Pålæg: Flæskestegspålæg med råmarineret rød spidskål og tyttebær (S)

Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (G, L, S)

Grøn Salat: Grøn hovedsalat med agurk, tomat i skiver og rødløg

Fyldig Salat: Fyldig "coleslaw" med pink grape og ristede solsikkekerner

Grovbrød: Hjemmebagt fuldkornsbrød med græskar og solsikkekerner (G)

Dressing: Purløgsdressing med citron og honning (L)

Print

Information

Forretningsbetingelser

Du finder os her

Tlf: (+45) 4244 4144

Mail: info@catercorp.dk

Hobrovej 799

9230 Svenstrup

smileyordning