Uge 40

Mandag d. 29. september
Chili Con Carne
Varm ret: Chili Con Carne med tortillachips og creme fraiche (L)
Varm ret vegetar: Chili Sin Carne med sprøde tortillachips
Klassisk Pålæg: Leverpostej med rødbeder og karse (S, G, L)
Kreativt Pålæg: Kalkunpålæg med rørt tartardressing og frisk dild (L)
Grøn Salat: Bladsalat med quinoa, majs, æblevinaigrette og aromatiske krydderurtesalater
Fyldig Salat: Marineret pasta med soltørrede tomater, basilikum, salatost i tern og cherrytomater i farver (G, L)
Grovbrød: Grovbrød med rød pesto og knuste solsikkekerner (G)
Dressing: Salatdressing med grillede peberfrugter, basilikum og paprika (L)

Tirsdag d. 30. september
"Mørbrad a la creme"
Varm ret: "Mørbrad a la creme" af skinkelårtunge, mix af ristede svampe og fløde, og dertil kartofler vendt med friskhakket persille (S,L)
Varm ret vegetar: Grillet, confiteret selleri med chimichurri, porto bello svampe og bønnemos med hvidløg
Klassisk Pålæg: Klassisk hønsesalat med ristede svampe og asparges (L)
Kreativt Pålæg: Sprængt peberkam med sennepsmayo og urtesyltede asier (S)
Grøn Salat: Cafésalater med ærter, radiser og ristede græskarkerner
Fyldig Salat: Salat med grillede gulerødder, havtorn og granatæblekerner
Grovbrød: Koldhævet fuldkornsbrød med knust purløg (G)
Dressing: Purløgsdressing (L)

Onsdag d. 1. oktober
Indisk inspireret kylling
Varm ret: Indisk inspireret kylling i cremet Tikka Masala sauce, hakket persille og ristede cashewnødder, og dertil gule gurkemejeris med grøntsager, kokos og friskhakket persille (L)
Varm ret vegetar: Indisk Tikka Masala med "no-chicken-chunks", røde linser, grøntsager og urter
Klassisk Pålæg: Hårdkogt æg med tomat, kørvelmayo og urtetopping
Kreativt Pålæg: Karrykalkun med karrycreme og urtesalat med sylt (L)
Grøn Salat: Sprøde salater med agurk, halverede cherrytomater
Fyldig Salat: Karryristet blomkål, spinat, krydrede kikærter
Grovbrød: Gurkemejebrød med soltørrede tomater og sort sesam (G)
Dressing: Gul karrydressing (L)

Torsdag d. 2. oktober
Nakkekam
Varm ret: Urte-, hvidløg- og citronstegt nakkekam fra grisen med grøntsagspurésauce, og dertil ristede kartofler med persille, citronskal, hvidløg og olivenolie (S,L)
Varm ret vegetar: Grillet zucchini marineret med persille, hvidløg og citronskal, og dertil kartofler og urtekrydret hummus
Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med sky, karse og løg (S)
Kreativt Pålæg: Krydret oksepastrami med creme af grillede artiskokker og rosmarin
Grøn Salat: Romersk salat med cherrytomater, østershatte og basilikum
Fyldig Salat: Spidskål med hvedekerner, edamame, syltede rødløg, frisk æble (G)
Grovbrød: Græskarkernebrød med italiensk durum (G)
Dressing: Dressing med citron, basilikum og hvidløg (L)

Fredag d. 3. oktober
Krydret grillmedister
Varm ret: Krydret grillmedister med kold kartoffelsalat med hakket løg, græsk yoghurt, creme fraiche og masser af frisk kørvel (S,L)
Varm ret vegetar: "Ratatouille" gryde med bønner, tofu og urter
Klassisk Pålæg: Sønderjysk spegepølse med remoulade og ristede løg (G,S)
Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (G, S, L)
Grøn Salat: Salat med peberfrugt, forårsløg, karse og birkes
Fyldig Salat: Salat med bagt hokkaido græskar, græskarkerner, linser og majs
Grovbrød: Mørk maltbrød med majs (G)
Dressing: Dressing med sennep, honning og estragon (L)