logo

Uge 35

 

Grillkrydret kalkuncuvette

Mandag d. 25. august

Grillkrydret kalkuncuvette

Varm ret: Grillkrydret kalkuncuvette med whiskysauce og hakket persille, og dertil kartofler med bagte løg, grillede peberfrugter og friskhakkede krydderurter (L)

Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med ristede svampe og bacon (L, S, G)

Kreativt Pålæg: Røget oksespegepølse med grove pickles og høvlet peberrod

Grøn Salat: Grøn salat med peberfrugt, halve cherrytomater og rød mizuna

Fyldig Salat: Honningbagte nye gulerødder, rød spidskål, honningvinaigrette og marinerede tyttebær

Grovbrød: Groft brød med soltørrede tomater og olivenolie (G)

Dressing: Rød dressing med peberfrugtspesto og citron (L)

Boller i karry

Tirsdag d. 26. august

Boller i karry

Varm ret: Boller i karry i sauce med kokosmælk, æble og ristede kokosflager, og dertil ris med grøntsager, hakket persille og friske koriander (L,G,S)

Klassisk Pålæg: Røget, kogt skinke med hjemmerørt sennepsmayo og vores egen syltede asier (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg "Provence" med frisk grøn peber og modne tomater

Grøn Salat: Spæd mixsalat med marinerede majs, birkes og urter

Fyldig Salat: Fyldig salat med nye selleri, sorte bønner, friske blommer og blommevinaigrette

Grovbrød: Fuldkornsbrød med dansk Ølandshvede (G)

Dressing: Dressing med blommeeddike, purløg og grov sennep (L)

Italiensk inspireret helstegt griseryg

Onsdag d. 27. august

Italiensk inspireret helstegt griseryg

Varm ret: Italiensk inspireret helstegt griseryg med tomatsauce og dertil ristede kartofler med stødt fennikel, knust hvidløg, olivenolie og pankorasp (G)

Klassisk Pålæg: Kyllingesalat med tomat, rød peber og timian (L)

Kreativt Pålæg: Festa Mortadella med hjemmepisket urtemayo, hakkede nødder og grillede artiskokker (S)

Grøn Salat: Bagte squash, cafésalat med radicchio, nye porrer og saltristede græskarkerner

Fyldig Salat: Fuldkornspasta i pestomarinade med letbagte cherrytomater, frisk basilikum, parmesan i flager og friskpresset citron (G,L)

Grovbrød: Fuldkornsfoccacia med rosmarin og olivenolie (G)

Dressing: Citrondressing med basilikumpesto (L)

Kyllingebryst

Torsdag d. 28. august

Kyllingebryst "a la Dijon"

Varm ret: Kyllingebryst "a la Dijon" i mild sennepssauce med hvidvin, Dijon, dansk fløde, og krydret bulgur med grillede gule peberfrugter, skalotteløgsvinaigrette, estragon og hakket rucola (G,L)

Klassisk Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse (S)

Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med tartarsauce, dildsalat og kapers (L)

Grøn Salat: Ærtesalat med salatløg, ærtespirer, ræddiker og grøn spinat

Fyldig Salat: Spidskål med marinerede mungbønner, bønnespirer, purløg og sennepsvinaigrette

Grovbrød: Surdejsbrød med estragon og havsalt (G)

Dressing: Sennepsdressing med sensommerhonning (L)

Oksekødsburrito

Fredag d. 29. august

Oksekødsburrito

Varm ret: Oksekødsburrito med majs, bønner og røget chili (G)

Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med sommersalat (L)

Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (L,G,S)

Grøn Salat: Tomatsalat med rucola, rødløg, salattern og sorte oliven (L)

Fyldig Salat: Revet gulerodssalat med appelsin, sprøde salatblade og tørrede tranebær

Grovbrød: Fuldkorns majsbrød (G)

Dressing: Salatdressing med paprika, limesaft og chipotle (L)

Print

Information

Forretningsbetingelser

Du finder os her

Tlf: (+45) 4244 4144

Mail: info@catercorp.dk

Hobrovej 799

9230 Svenstrup

smileyordning