Uge 35

Mandag d. 25. august
Grillkrydret kalkuncuvette
Varm ret: Grillkrydret kalkuncuvette med whiskysauce og hakket persille, og dertil kartofler med bagte løg, grillede peberfrugter og friskhakkede krydderurter (L)
Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med ristede svampe og bacon (L, S, G)
Kreativt Pålæg: Røget oksespegepølse med grove pickles og høvlet peberrod
Grøn Salat: Grøn salat med peberfrugt, halve cherrytomater og rød mizuna
Fyldig Salat: Honningbagte nye gulerødder, rød spidskål, honningvinaigrette og marinerede tyttebær
Grovbrød: Groft brød med soltørrede tomater og olivenolie (G)
Dressing: Rød dressing med peberfrugtspesto og citron (L)

Tirsdag d. 26. august
Boller i karry
Varm ret: Boller i karry i sauce med kokosmælk, æble og ristede kokosflager, og dertil ris med grøntsager, hakket persille og friske koriander (L,G,S)
Klassisk Pålæg: Røget, kogt skinke med hjemmerørt sennepsmayo og vores egen syltede asier (S)
Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg "Provence" med frisk grøn peber og modne tomater
Grøn Salat: Spæd mixsalat med marinerede majs, birkes og urter
Fyldig Salat: Fyldig salat med nye selleri, sorte bønner, friske blommer og blommevinaigrette
Grovbrød: Fuldkornsbrød med dansk Ølandshvede (G)
Dressing: Dressing med blommeeddike, purløg og grov sennep (L)

Onsdag d. 27. august
Italiensk inspireret helstegt griseryg
Varm ret: Italiensk inspireret helstegt griseryg med tomatsauce og dertil ristede kartofler med stødt fennikel, knust hvidløg, olivenolie og pankorasp (G)
Klassisk Pålæg: Kyllingesalat med tomat, rød peber og timian (L)
Kreativt Pålæg: Festa Mortadella med hjemmepisket urtemayo, hakkede nødder og grillede artiskokker (S)
Grøn Salat: Bagte squash, cafésalat med radicchio, nye porrer og saltristede græskarkerner
Fyldig Salat: Fuldkornspasta i pestomarinade med letbagte cherrytomater, frisk basilikum, parmesan i flager og friskpresset citron (G,L)
Grovbrød: Fuldkornsfoccacia med rosmarin og olivenolie (G)
Dressing: Citrondressing med basilikumpesto (L)

Torsdag d. 28. august
Kyllingebryst "a la Dijon"
Varm ret: Kyllingebryst "a la Dijon" i mild sennepssauce med hvidvin, Dijon, dansk fløde, og krydret bulgur med grillede gule peberfrugter, skalotteløgsvinaigrette, estragon og hakket rucola (G,L)
Klassisk Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse (S)
Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med tartarsauce, dildsalat og kapers (L)
Grøn Salat: Ærtesalat med salatløg, ærtespirer, ræddiker og grøn spinat
Fyldig Salat: Spidskål med marinerede mungbønner, bønnespirer, purløg og sennepsvinaigrette
Grovbrød: Surdejsbrød med estragon og havsalt (G)
Dressing: Sennepsdressing med sensommerhonning (L)

Fredag d. 29. august
Oksekødsburrito
Varm ret: Oksekødsburrito med majs, bønner og røget chili (G)
Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med sommersalat (L)
Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (L,G,S)
Grøn Salat: Tomatsalat med rucola, rødløg, salattern og sorte oliven (L)
Fyldig Salat: Revet gulerodssalat med appelsin, sprøde salatblade og tørrede tranebær
Grovbrød: Fuldkorns majsbrød (G)
Dressing: Salatdressing med paprika, limesaft og chipotle (L)