Uge 34

Mandag d. 18. august
Pasta Bolognese
Varm ret: Pasta Bolognese med revet parmesan og hakket timian (G)
Klassisk Pålæg: Leverpostej med hjemmesyltede asier og karse (L,G,S)
Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med hvidløg, olivenolie og soltørrede tomater
Grøn Salat: Sprøde crispsalater med ærter, blandede spirer, saltristede solsikkekerner og basilikum
Fyldig Salat: Fyldig salat med pestomarinerede kikærter, bagt tomat, rucola og hakket purløg
Grovbrød: Solsikkesurdejsbrød med italiensk durum (G)
Dressing: Dressing med hvidløg, citron og soltørrede tomater (L)

Tirsdag d. 19. august
Røget, kogt hamburgerryg
Varm ret: Røget, kogt hamburgerryg med grønne bønner, aspargessauce og persillekartofler (L,S)
Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med rørt, stærk sennep og syltede rødløg (S)
Kreativt Pålæg: Oksespegepølse med syrlige pickles, bredbladet persille og revet peberrod
Grøn Salat: Grofthakket iceberg med agurk, halve cherrytomater og klippet karse
Fyldig Salat: Fin spidskål med sennepsvinaigrette, grove sennepskorn, ristet broccoli og kørvelurt
Grovbrød: Fuldkornsbrød med rugmel og knuste græskarkerner (G)
Dressing: Aspargesdressing med purløg (L)

Onsdag d. 20. august
Ovnstegte kyllingeoverlår
Varm ret: Ovnstegte kyllingeoverlår med salvie, rosmarin, masser af frisk citron, cremet skysauce og dertil ristede kartofler med hvidløg, salvie og løvstikke
Klassisk Pålæg: Kogt oksebryst med peberrod, persille og pickles
Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg med peberfrugt, chili, kapersmayo og urtesalat
Grøn Salat: Romainesalat med parmesan, klippet karse, brøndkarse, rucola og syltede rødløg
Fyldig Salat: Salat med ristede hvidløgsmajs, grillede squash, auberginer og marinerede ostetern (L)
Grovbrød: Groft brød bagt med rosmarinolie, citronskal og havsalt (G)
Dressing: Caesardressing (L)

Torsdag d. 21. august
Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen
Varm ret: Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen og dertil kogt ris med krydderier, løg og grøntsager (S,G)
Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S)
Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med gurkemeje, ingefær, hvidløg og frisk chili (L)
Grøn Salat: Melonsalat med citronmelisse, hakket purløg og rød mizuna
Fyldig Salat: Pak choy med ristede svampe, edamame, revet kinaradise og soyaristede mandler (G)
Grovbrød: Sesambrød med sesamolie og sesamfrø (G)
Dressing: Soya- og kimchidressing (L)

Fredag d. 22. august
Mexicansk kyllingelasagne
Varm ret: Mexicansk kyllingelasagne med majs, peberfrugtsbechamel og rød cheddar (L,G)
Klassisk Pålæg: Klassisk pålæg (G,L,S)
Kreativt Pålæg: Sprængt urtekam med urtet sommersalat (L,S)
Grøn Salat: Let salat med agurk, rødløg og tomat
Fyldig Salat: Mixed salat med sorte bønner, revet gulerod, ristede solsikkekerner og appelsin
Grovbrød: Krydret fuldkornsbrød (G)
Dressing: Dressing med lime, avocado og paprika (L)