logo

Uge 34

 

Pasta Bolognese

Mandag d. 18. august

Pasta Bolognese

Varm ret: Pasta Bolognese med revet parmesan og hakket timian (G)

Klassisk Pålæg: Leverpostej med hjemmesyltede asier og karse (L,G,S)

Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med hvidløg, olivenolie og soltørrede tomater

Grøn Salat: Sprøde crispsalater med ærter, blandede spirer, saltristede solsikkekerner og basilikum

Fyldig Salat: Fyldig salat med pestomarinerede kikærter, bagt tomat, rucola og hakket purløg

Grovbrød: Solsikkesurdejsbrød med italiensk durum (G)

Dressing: Dressing med hvidløg, citron og soltørrede tomater (L)

Røget, kogt hamburgerryg

Tirsdag d. 19. august

Røget, kogt hamburgerryg

Varm ret: Røget, kogt hamburgerryg med grønne bønner, aspargessauce og persillekartofler (L,S)

Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med rørt, stærk sennep og syltede rødløg (S)

Kreativt Pålæg: Oksespegepølse med syrlige pickles, bredbladet persille og revet peberrod

Grøn Salat: Grofthakket iceberg med agurk, halve cherrytomater og klippet karse

Fyldig Salat: Fin spidskål med sennepsvinaigrette, grove sennepskorn, ristet broccoli og kørvelurt

Grovbrød: Fuldkornsbrød med rugmel og knuste græskarkerner (G)

Dressing: Aspargesdressing med purløg (L)

Ovnstegte kyllingeoverlår

Onsdag d. 20. august

Ovnstegte kyllingeoverlår

Varm ret: Ovnstegte kyllingeoverlår med salvie, rosmarin, masser af frisk citron, cremet skysauce og dertil ristede kartofler med hvidløg, salvie og løvstikke

Klassisk Pålæg: Kogt oksebryst med peberrod, persille og pickles

Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg med peberfrugt, chili, kapersmayo og urtesalat

Grøn Salat: Romainesalat med parmesan, klippet karse, brøndkarse, rucola og syltede rødløg

Fyldig Salat: Salat med ristede hvidløgsmajs, grillede squash, auberginer og marinerede ostetern (L)

Grovbrød: Groft brød bagt med rosmarinolie, citronskal og havsalt (G)

Dressing: Caesardressing (L)

Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen

Torsdag d. 21. august

Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen

Varm ret: Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen og dertil kogt ris med krydderier, løg og grøntsager (S,G)

Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med gurkemeje, ingefær, hvidløg og frisk chili (L)

Grøn Salat: Melonsalat med citronmelisse, hakket purløg og rød mizuna

Fyldig Salat: Pak choy med ristede svampe, edamame, revet kinaradise og soyaristede mandler (G)

Grovbrød: Sesambrød med sesamolie og sesamfrø (G)

Dressing: Soya- og kimchidressing (L)

Mexicansk kyllingelasagne

Fredag d. 22. august

Mexicansk kyllingelasagne

Varm ret: Mexicansk kyllingelasagne med majs, peberfrugtsbechamel og rød cheddar (L,G)

Klassisk Pålæg: Klassisk pålæg (G,L,S)

Kreativt Pålæg: Sprængt urtekam med urtet sommersalat (L,S)

Grøn Salat: Let salat med agurk, rødløg og tomat

Fyldig Salat: Mixed salat med sorte bønner, revet gulerod, ristede solsikkekerner og appelsin

Grovbrød: Krydret fuldkornsbrød (G)

Dressing: Dressing med lime, avocado og paprika (L)

Print

Information

Forretningsbetingelser

Du finder os her

Tlf: (+45) 4244 4144

Mail: info@catercorp.dk

Hobrovej 799

9230 Svenstrup

smileyordning