Uge 20

Mandag d. 12. maj
Balkangryde
Balkangryde med mix af bønner, røget pølse, bacon i grove tern, svampe og friske peberfrugter (G,S,L)
Ris med fintskårede grøntsager, rød peberfrugt, hakket persille og løg i tern
Leverpostej med syltede agurker, frisséesalat og karse (G,L,S)
Italiensk Ventricina salami med anissyltet rød spidskål (S)
Vårsalat med agurk, halve radiser, friskhakkede urter og ristede græskarkerner
Fyldig salat med majs, vasket hytteost, rød peber, røget paprika-vinaigrette og blå birkes (L)

Tirsdag d. 13. maj
"Mørbrad a la creme"
"Mørbrad a la creme" i forårsversion med forårsløg, friske urter, svampe og broccoli, og dertil kartofler, gulerødder og friskhakket persille
Krydret pastrami med sauce Ravigotte og letsyltede grøntsager (G)
Ramsløgskrydret kamstegspålæg med ramsløgsmayo og lucernespirer (S)
Rød hjertesalat med halve cherrytomater, revet squash og hakket purløg
Pastasalat med ramsløgs- og purløgsmarinade, spinat, bagte tomater og salattern (G,L)

Onsdag d. 14. maj
Thailandsk rød karry med kylling
Thailandsk rød karry med kylling, kokosmælk, citrongræs, glaskål, peberfrugt, edamame, bambus og lime, og dertil stegte nudler med svampe, lime, ingefær og chili (G)
Røget, kogt skinke med sommersalat (S,L)
Kalkunpålæg med karry, karrycreme, rødløg og karse (L)
Cafésalater med revet kinaradiser, sukkerærter, sort sesam og spirer
Marineret spidskål med sorte bønner, ristede og krydrede blomkål, pink grape og forårsløg

Torsdag d. 15. maj
Italiensk inspireret svinekam
Italiensk inspireret svinekam med basilikum, tomat, timian og knuste solsikkekerner (S)
Nye kartofler med friskhakkede urter og intens tomatsauce
Vores egen ramsløgsrullepølse med sky og løg (S)
Kyllingesalat med tomat, oregano, timian og basilikum (L)
Tomatsalat med purløg, marinerede tern af fast ost, rødløg og rucola (L)
Revet gulerod med rød spidskål, haricot verts, italiensk dressing og rød mizuna

Fredag d. 16. maj
Ribbenstegssandwich
Ribbenstegssandwich med sandwichbrød, sylt mix og ramsløgs- og tomataioli (G, S)
Gammeldags kogt hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S,L)
Kogte æg med tomat, løg og hjemmepisket mayo
Røde salater med gule peberfrugter og gule cherrytomater
Salat med sorte linser, vandmelon, tyrkisk feta, rødløg og hakkede urter (L)