Uge 19

Mandag d. 5. maj
Frikadeller
Frikadeller med persillesovs og nye kartofler med friskhakket persille (S,G,L)
Lun leverpostej med ristet bacon og svampe (S,G,L)
Kalkunbrystpålæg med urtecreme og frisk kørvel (L)
Sprøde salater med bagte salatløg, ærter og ærteskudssalat
Spæde salater med ristede gulerødder, gule beder, selleri, pastinak, og halve letbagte cherrytomater med timian

Tirsdag d. 6. maj
Tarteletter
Tarteletter med høns i asparges og svampe (L,G)
Røget, kogt skinke med sennepscreme, forårsløg og urtetopping (S,L)
Peberbloksalami med remoulade og ristede løg (S)
Blandet salat med quinoa, peberfrugt og hytteost (L)
Spidskål med edamame, hindbærvinaigrette og mix af friske cherrytomater

Onsdag d. 7. maj
Græsk inspireret langtidsstegt okse
Græsk inspireret langtidsstegt okse med salvie, løg, hvidløg, rosmarin og grillet citron. Som tilbehør er der ristede kartofler med hakkede urter, bagte løg og cherrytomater
Fennikelsalami med sky og løg (S)
Pyramide kyllingepålæg med sauce på grillede peberfrugter og hvidløg
Tomatsalat med haricot verts, rødløg, salattern, oliven og italiensk dressing (L)
Salat med mix af bælgfrugter, marinade, høvlet fennikel, sesam, persille og rød mizuna

Torsdag d. 8. maj
Kamsteg
Citron-, persille- og hvidløgsstegt kamsteg med citronsauce og nye kartofler med citronskal (S,L)
Skinkesalat med løg og frisk ramsløg (S,L)
Skivet estragonkylling med estragoncreme (L)
Spæde salater med majs, hakket kørvel og ristede græskarkerner
Marineret pasta med soltørrede tomater, sorte linser, rucola og radicchio (G)

Fredag d. 9. maj
Lasagne a la Bolognese
Lasagne a la Bolognese
Vores egen forårsrullepølse med hjemmerørt honning/sennep og små cornichons
Kreativt pålæg
Grøn salat med agurk, lucernespirer og friske urter
Revet gulerod, fintsnittet spidskål, peberfrugtpesto, citron og hakket persille