Uge 18

Mandag d. 28. april
Marrokansk inspireret citronkylling
Marrokansk inspireret citronkylling med hakkede nødder, friske urter og krydret bulgur. Ramsløgsdip (G,L)
Krydret bulgur med citron, peberfrugt, olivenolie og kold ramsløgsdip (G,L)
Leverpostej med rødbeder i tern, karse og bulls blood (L,G,S)
Hjemmelavet rullepølse med ramsløg, spidskommen og paprika (S)
Pluksalat med agurk, dild, hytteost, krydret drys og hørfrø
Kikærtesalat med varme krydderier, bagte gule beder, rød mizuna og hakket frisk purløg

Tirsdag d. 29. april
Ungarsk Gullasch
Ungarsk Gullasch med paprikaris, rød peber og løg
Røget, kogt skinke med asparges- og kørvelcreme (S,L)
Kyllingepålæg med soltørrede tomater og rød tomatmayo
Romainesalat med raddicchio, honningmelon og frisk mynte
Spidskål med frisk ananas, mungbønner, feldsalat og snittede forårsløg

Onsdag d. 30. april
Teriyakimarineret og stegt kylling
Teriyakimarineret og stegt kylling i tern med svampe, ristede nudler, peberfrugt og squash, i marinade af østerssauce, sweet chili og kimchisauce (G)
Grillet kamstegspålæg med krydret kimchidressing (L,S)
Roastbeef med remoulade, peberrod og ristede løg (L)
Tomatsalat med pak choy, rødløg og sweet chili marinade
Salat med marinerede hvide bønner, karse og skårede peberfrugter

Torsdag d. 1. maj
Cajun "sydstats" Chops
Cajunkrydrede koteletter med ristede kartofler og chipotleaioli (S)
Krosalami med sky og løg (S)
Kyllingesalat med røget, paprika, chili og frisksnittet forårsløg (L)
Grøn salat med ærter og halverede cherrytomater
Fyldig pastasalat med majs, sød kartoffel og mild salsa (G)

Fredag d. 2. maj
Græsk Gyros med pita og dressing
Græsk Gyros med krydret og hårdtstegt gris og sauterede grøntsager, pitabrød og creme fraiche dressing (S,G,L)
Æg med hjemmepisket mayo, ramsløgschiffonade og kværnet sort peber
Hjemmelavet okserullepølse med urter og paprika
Crispsalat med agurk, urter, rødløg og tomat
Marinerede haricot verts bønner, oliven, salattern, skalotteløgsvinaigrette og rucola