Menuplaner
Næste uges menu bliver tilgængelig senest om onsdagen
Uge 47
Mandag d. 17. november
Pasta Bolognese
Varm ret: Pasta Bolognese med okse, grøntsager, tomat, løg, hakkede urter, og pasta og parmesan (G,L)
Varm ret vegetar: Vegetarisk Bolognese med pasta og parmesan (G, L)
Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med svampe og ristet bacon (S, L, G)
Kreativt Pålæg: Skiveskåret kyllingepålæg med Provence-krydret creme fraiche og urtetopping med rødløg (L)
Grøn Salat: Plukkede salater med majs, grillede løg, purløg og peberfrugt
Fyldig Salat: Grøn spidskål med letbagte cherrytomater, revet gulerod, edamame og friske urter - oregano, kørvel og basilikum
Grovbrød: Koldhævet surdejsbrød med grøn pesto (G)
Dressing: Salatdressing med basilikumpesto (L)
Tirsdag d. 18. november
Sennepsglaseret vinterskinke
Varm ret: Sennepsglaseret vinterskinke med brun farin og dertil kogte kartofler med bagt selleri, gulerod og cremet sennepssauce (S,L)
Varm ret vegetar: Glaserede vintergrøntsager, kogte æg og sellericreme med knuste kikærter
Klassisk Pålæg: Rullepølse med sky og løg (S)
Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med karry, rød peberfrugt og karse (L)
Grøn Salat: Sprøde salater med marinerede snitbønner, ræddiker, karse og agurk
Fyldig Salat: Spæde salater med ristede rodfrugter, tomater, marinerede salattern og urter (L)
Grovbrød: Groft brød med Ølandshvede (G)
Dressing: Sennepsdressing med hvid balsamico (L)
Onsdag d. 19. november
Nordafrikansk inspireret langtidsstegt kalkun
Varm ret: Nordafrikansk inspireret langtidsstegt kalkun med citron, persille og varme krydderier, og krydret bulgur vendt med grøntsager, citronsaft, bouillon og ristede fennikel- og korianderfrø
Varm ret vegetar: Bagte "ratatouille" grøntsager med citron, krydret fladbrød og fydig hummus (G)
Klassisk Pålæg: Krosalami med remoulade og ristede løg (S,G)
Kreativt Pålæg: Spicy kalkunpålæg med grillede peberfrugter og paprika
Grøn Salat: Tomatsalat med vasket hytteost, dild, ristede og knuste krydderier, radicchio og rucola (L)
Fyldig Salat: Bagte gule beder med krydrede kikærter, cafésalater, vinaigrette og aromatiske urter
Grovbrød: Krydret frokostbrød med gurkemeje, spidskommen, fennikel og koriander (G)
Dressing: Krydret yoghurtdressing (L)
Torsdag d. 20. november
Kung Pao Chicken
Varm ret: Kung Pao Chicken med friske koriander, grove grøntsager og grofthakkede jordnødder, og dertil ristede nudler med svampe, rodfrugter, teriyaki og sweet chili (G)
Varm ret vegetar: Teriyakimarinerede nudler med falafelkugler, edamame og svampe (G)
Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarsesalat (S)
Kreativt Pålæg: Pastrami med sweet mustard og krydderurtesalat med chili
Grøn Salat: Blandet salat med tomat, agurk og rødløg
Fyldig Salat: Krydret couscoussalat med majs, limemarinade, edamame, bøgehatte og grillede peberfrugter (G)
Grovbrød: Sesambrød med fuldkornshvede og ristet sesamolie (G)
Dressing: Dressing med lime og grøn karry (L)
Fredag d. 21. november
"Steaksandwich"
Varm ret: "Steaksandwich" med grisenakke og chimichurry, og dertil lun spidskålssalat med olivenolie, hakket persille, koriander og skalottevinaigrette
Varm ret vegetar: Ristede østershatte med chimichurry, lun spidskålssalat og quinoabøf
Klassisk Pålæg: Kogt oksebryst med peberrod, persille og pickles
Kreativt Pålæg: Glaseret skinke med fed sennepscreme og sprød asie (L, S)
Grøn Salat: Grøn salat med bagte squash, revet gulerod, sauteret porre og sprøde græskarkerner
Fyldig Salat: Marineret spidskålssalat med knuste solsikkekerner, ristede rosenkål og persille
Grovbrød: Mørk maltbrød med majsdrys (G)
Dressing: Persilledressing med hvidløg og citronsaft (L)
_(1).gif)
.png)