Menuplaner
Næste uges menu bliver tilgængelig senest om onsdagen
Uge 34

Mandag d. 18. august
Pasta Bolognese
Varm ret: Pasta Bolognese med revet parmesan og hakket timian (G)
Klassisk Pålæg: Leverpostej med hjemmesyltede asier og karse (L,G,S)
Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med hvidløg, olivenolie og soltørrede tomater
Grøn Salat: Sprøde crispsalater med ærter, blandede spirer, saltristede solsikkekerner og basilikum
Fyldig Salat: Fyldig salat med pestomarinerede kikærter, bagt tomat, rucola og hakket purløg
Grovbrød: Solsikkesurdejsbrød med italiensk durum (G)
Dressing: Dressing med hvidløg, citron og soltørrede tomater (L)

Tirsdag d. 19. august
Røget, kogt hamburgerryg
Varm ret: Røget, kogt hamburgerryg med grønne bønner, aspargessauce og persillekartofler (L,S)
Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med rørt, stærk sennep og syltede rødløg (S)
Kreativt Pålæg: Oksespegepølse med syrlige pickles, bredbladet persille og revet peberrod
Grøn Salat: Grofthakket iceberg med agurk, halve cherrytomater og klippet karse
Fyldig Salat: Fin spidskål med sennepsvinaigrette, grove sennepskorn, ristet broccoli og kørvelurt
Grovbrød: Fuldkornsbrød med rugmel og knuste græskarkerner (G)
Dressing: Aspargesdressing med purløg (L)

Onsdag d. 20. august
Ovnstegte kyllingeoverlår
Varm ret: Ovnstegte kyllingeoverlår med salvie, rosmarin, masser af frisk citron, cremet skysauce og dertil ristede kartofler med hvidløg, salvie og løvstikke
Klassisk Pålæg: Kogt oksebryst med peberrod, persille og pickles
Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg med peberfrugt, chili, kapersmayo og urtesalat
Grøn Salat: Romainesalat med parmesan, klippet karse, brøndkarse, rucola og syltede rødløg
Fyldig Salat: Salat med ristede hvidløgsmajs, grillede squash, auberginer og marinerede ostetern (L)
Grovbrød: Groft brød bagt med rosmarinolie, citronskal og havsalt (G)
Dressing: Caesardressing (L)

Torsdag d. 21. august
Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen
Varm ret: Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen og dertil kogt ris med krydderier, løg og grøntsager (S,G)
Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S)
Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med gurkemeje, ingefær, hvidløg og frisk chili (L)
Grøn Salat: Melonsalat med citronmelisse, hakket purløg og rød mizuna
Fyldig Salat: Pak choy med ristede svampe, edamame, revet kinaradise og soyaristede mandler (G)
Grovbrød: Sesambrød med sesamolie og sesamfrø (G)
Dressing: Soya- og kimchidressing (L)

Fredag d. 22. august
Mexicansk kyllingelasagne
Varm ret: Mexicansk kyllingelasagne med majs, peberfrugtsbechamel og rød cheddar (L,G)
Klassisk Pålæg: Klassisk pålæg (G,L,S)
Kreativt Pålæg: Sprængt urtekam med urtet sommersalat (L,S)
Grøn Salat: Let salat med agurk, rødløg og tomat
Fyldig Salat: Mixed salat med sorte bønner, revet gulerod, ristede solsikkekerner og appelsin
Grovbrød: Krydret fuldkornsbrød (G)
Dressing: Dressing med lime, avocado og paprika (L)
Uge 35

Mandag d. 25. august
Grillkrydret kalkuncuvette
Varm ret: Grillkrydret kalkuncuvette med whiskysauce og hakket persille, og dertil kartofler med bagte løg, grillede peberfrugter og friskhakkede krydderurter (L)
Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med ristede svampe og bacon (L, S, G)
Kreativt Pålæg: Røget oksespegepølse med grove pickles og høvlet peberrod
Grøn Salat: Grøn salat med peberfrugt, halve cherrytomater og rød mizuna
Fyldig Salat: Honningbagte nye gulerødder, rød spidskål, honningvinaigrette og marinerede tyttebær
Grovbrød: Groft brød med soltørrede tomater og olivenolie (G)
Dressing: Rød dressing med peberfrugtspesto og citron (L)

Tirsdag d. 26. august
Boller i karry
Varm ret: Boller i karry i sauce med kokosmælk, æble og ristede kokosflager, og dertil ris med grøntsager, hakket persille og friske koriander (L,G,S)
Klassisk Pålæg: Røget, kogt skinke med hjemmerørt sennepsmayo og vores egen syltede asier (S)
Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg "Provence" med frisk grøn peber og modne tomater
Grøn Salat: Spæd mixsalat med marinerede majs, birkes og urter
Fyldig Salat: Fyldig salat med nye selleri, sorte bønner, friske blommer og blommevinaigrette
Grovbrød: Fuldkornsbrød med dansk Ølandshvede (G)
Dressing: Dressing med blommeeddike, purløg og grov sennep (L)

Onsdag d. 27. august
Italiensk inspireret helstegt griseryg
Varm ret: Italiensk inspireret helstegt griseryg med tomatsauce og dertil ristede kartofler med stødt fennikel, knust hvidløg, olivenolie og pankorasp (G)
Klassisk Pålæg: Kyllingesalat med tomat, rød peber og timian (L)
Kreativt Pålæg: Festa Mortadella med hjemmepisket urtemayo, hakkede nødder og grillede artiskokker (S)
Grøn Salat: Bagte squash, cafésalat med radicchio, nye porrer og saltristede græskarkerner
Fyldig Salat: Fuldkornspasta i pestomarinade med letbagte cherrytomater, frisk basilikum, parmesan i flager og friskpresset citron (G,L)
Grovbrød: Fuldkornsfoccacia med rosmarin og olivenolie (G)
Dressing: Citrondressing med basilikumpesto (L)

Torsdag d. 28. august
Kyllingebryst "a la Dijon"
Varm ret: Kyllingebryst "a la Dijon" i mild sennepssauce med hvidvin, Dijon, dansk fløde, og krydret bulgur med grillede gule peberfrugter, skalotteløgsvinaigrette, estragon og hakket rucola (G,L)
Klassisk Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse (S)
Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med tartarsauce, dildsalat og kapers (L)
Grøn Salat: Ærtesalat med salatløg, ærtespirer, ræddiker og grøn spinat
Fyldig Salat: Spidskål med marinerede mungbønner, bønnespirer, purløg og sennepsvinaigrette
Grovbrød: Surdejsbrød med estragon og havsalt (G)
Dressing: Sennepsdressing med sensommerhonning (L)

Fredag d. 29. august
Oksekødsburrito
Varm ret: Oksekødsburrito med majs, bønner og røget chili (G)
Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med sommersalat (L)
Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (L,G,S)
Grøn Salat: Tomatsalat med rucola, rødløg, salattern og sorte oliven (L)
Fyldig Salat: Revet gulerodssalat med appelsin, sprøde salatblade og tørrede tranebær
Grovbrød: Fuldkorns majsbrød (G)
Dressing: Salatdressing med paprika, limesaft og chipotle (L)