logo

Menuplaner

Næste uges menu bliver tilgængelig senest om onsdagen

Uge 45

 

Langtidsmarineret kyllingebryst

Mandag d. 3. november

Langtidsmarineret kyllingebryst

Varm ret: Langtidsmarineret kyllingebryst i karry og yoghurt, og dertil krydrede, fyldige ris med gurkemeje, hakket persille og grøntsager (L)

Varm ret vegetar: Vegetarisk curry med grøntsager. bønner og non-chicken

Klassisk Pålæg: lLun leverpostej med bacon og ristede svampe (L,S,G)

Kreativt Pålæg: Karrystegt kamstegspålæg med karrymayo, rød chili og sprøde salater med krydderurter

Grøn Salat: Sprøde salater med tomat, rødløg, gule peberfrugter, ristede solsikkekerner og persille

Fyldig Salat: Rød spidskål med edamame, bagte gulerødder, purløg, olie/eddike og grønkål

Grovbrød: Gurkemejebrød med majsdrys og et strejf af karry (G)

Dressing: Karrydressing (L)

Flæskesteg

Tirsdag d. 4. november

Flæskesteg

Varm ret: Flæskesteg med lun rødkål og sprøde svær ved siden af, og dertil persille-/laurbærkartofler med skysauce (L)

Varm ret vegetar: Vegetarisk linsesteg med svampe, nødder og krydderier

Klassisk Pålæg: Klassisk dansk kropølse med sky, løg og brøndkarse (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med svampe, sennep, bacon og masser af karse (L,S)

Grøn Salat: Snitsalat med ærter, agurk, dild, hørfrø og bønnespirer

Fyldig Salat: Grønne linser med rød mizuna, plukkede salater, grillede peberfrugter, sennepsvinaigrette, hakket kørvel og knuste solsikkekerner

Grovbrød: Groft fuldkornsbrød med rugsur og emmer (G)

Dressing: Creme fraiche dressing med sennep og mørk honning (L)

Marineret, langtidsstegt kalkun

Onsdag d. 5. november

Marineret, langtidsstegt kalkun

Varm ret: Marineret, langtidsstegt kalkun i citron, olivenolie, persille, basilikum, timian og hvidløg, og dertil polenta med majs, ristede svampe, parmesan og hakkede urter (L)

Varm ret vegetar: Falafel med fyldig polenta, svampe, parmesan og hakkede urter (L)

Klassisk Pålæg: Krydret pastrami med sauce Ravigotte, friterede løg og cornichons (G)

Kreativt Pålæg: Krydret Ventricina (italiensk salami) med grillede peberfrugter og basilikum (S)

Grøn Salat: Spinatsalat med cherrytomat, olivenolie-/tomatvinaigrette, basilikum, ristede græskarkerner og quinoa

Fyldig Salat: Fyldig pastasalat med pesto, hvide bønner, cafésalat, syltede rødløg, marinerede ostetern og kørvel (L, G)

Grovbrød: Mørk foccacia med olivenolie, rosmarin og græskarkerner (G)

Dressing: Dressing med persille, citronskal og hvidløg (L)

Helstegt bov

Torsdag d. 6. november

Helstegt bov

Varm ret: Helstegt bov, stegt som vildsvin med enebær, rosmarin, salvie og vildtsauce, og dertil bagte grøntsager med ristede kartofler, rosmarin, salvie og knuste enebær (S,L)

Varm ret vegetar: Spinatlasagne med efterårssvampe, enebær, rosmarin og salvie (G)

Klassisk Pålæg: Skinkesalat med friskhakket purløg, skalotteløg og hjemmepisket mayo (L,S)

Kreativt Pålæg: Peberstegt oksebryst med syrlig spread og estragonsalat med drys af knuste enebær (L)

Grøn Salat: Rød hjertesalat med majs, rødløg, sorte linser og skalotteløgsvinaigrette

Fyldig Salat: Bagt græskar og selleri med rucola, tyttebær, porrer, og hakkede friske urter og forårsløg

Grovbrød: Koldhævet fuldkornsbrød med kerner og krydderurter (G)

Dressing: Dilddressing med vineddike, sødet med farin (L)

BBQ friday-chicken

Fredag d. 7. november

BBQ friday-chicken

Varm ret: BBQ friday-chicken med halve bagte kartofler med urteaioli

Varm ret vegetar: BBQ pumpkins med bønnehummus, løgchutney og saltet solsikkesmuld

Klassisk Pålæg: Kogte æg med sennepsmayo, karse og frisksnittede rødløg

Kreativt Pålæg: kreativt pålæg (L, S, G)

Grøn Salat: "Wildmix" af tomat med timian, merian, basilikum og italiensk olie-/eddikedressing.

Fyldig Salat: Black eyed peas salat med persille, letsyltede rodfrugter og grillet broccoli

Grovbrød: Groft og mørkt frokostbrød med hvide birkes (G)

Dressing: Basilikumdressing (L)

Print

Uge 46

 

Vintergyde

Mandag d. 10. november

Vintergyde

Varm ret: Vintergryde med gris, rodfrugter, svampe, peberrod og frisk persille og dertil grov mos på kartofler og selleri med persille (L,S)

Varm ret vegetar: Vintergryde med rodfrugter, svampe, hvide limabønner og peberrod

Klassisk Pålæg: Grov skinkesalat med purløg og hjemmepisket mayo (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingesteg med sennepscreme, asier og urter (L)

Grøn Salat: Salat med agurk, dild, ærter, ristet rugbrød og feldsalat (G)

Fyldig Salat: Salat med grønne haricot verts bønner, sennep-/honning dressing, salattern, cherrytomater og solsikkekerner (L)

Grovbrød: Langtids-, koldhævet fuldkornsbrød (G)

Dressing: Sennepsdressing (L)

Frikadeller

Tirsdag d. 11. november

Frikadeller

Varm ret: Frikadeller med vores egen hjemmelavede syltet og kogt rødkål, kartofler, persille og mørk skysauce (S,G,L)

Varm ret vegetar: Rødbedebøf med bønnemos, persille og kartofler

Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S,L)

Kreativt Pålæg: Vores egen hjemmelavede okserullepølse med persille, citronskal, sort peber og persillepesto med solsikkekerner

Grøn Salat: Grønkålssalat med røde druer, hakket persille, tyttebær og letristede valnødder

Fyldig Salat: Salat med råmarinerede jordskokker, dild, kørvel, forårsløg og ristede græskarkerner

Grovbrød: Mørk maltbrød med koldpresset rapsolie og sort sesam (G)

Dressing: Creme fraiche dressing med rødbeder og honning (L)

Tandoori chicken

Onsdag d. 12. november

Tandoori chicken

Varm ret: Tandoori chicken i cremet currysauce og dertil fyldige ris vendt med grøntsager og mangochutney (L)

Varm ret vegetar: Vegetarisk Tandoori med grøntsager, ris og non-chicken chunks

Klassisk Pålæg: Æg med tomat, løg og hjemmepisket mayo

Kreativt Pålæg: Karrykrydret kalkunpålæg med karrycreme og hvidløgsspirer (L)

Grøn Salat: Tomatsalat med rødløg, edamame, friskhakket purløg og rucola

Fyldig Salat: Linsesalat med efterårsæble, mynte, mangovinaigrette, kørvel og granatæble

Grovbrød: Gurkemejebrød med knuste græskarkerner (G)

Dressing: Karrydressing (L)

Stegt grisekam

Torsdag d. 13. november

Stegt grisekam

Varm ret: Stegt grisekam i rød pesto, citron, rosmarin og hvidløg, og dertil pasta med squash, løg og tomatsauce (S,G)

Varm ret vegetar: Grillet selleri i rød pesto, rød hummus og pasta med squash, løg og tomat

Klassisk Pålæg: Røget oksespegepølse med remoulade og ristede løg (G)

Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med tomat, estragon og syltet chili (L)

Grøn Salat: Romainesalat med letbagte cherrytomater, peberfrugt, ræddiker og spirer

Fyldig Salat: Bagte gulerødder i mixed colours med rosmarin, ristede kapers, græskarkerner og høvlet parmesan (L)

Grovbrød: Fuldkornsfoccacia med rød pesto og kerner (G)

Dressing: Dressing med grillet peberfrugt, tomatkoncentrat og urter (L)

Klassisk Lasagne a la Bolognese

Fredag d. 14. november

Klassisk Lasagne a la Bolognese

Varm ret: Klassisk Lasagne a la Bolognese med bechamel og gratineret ost (G, L)

Varm ret vegetar: Vegetarisk lasagne med bechamel og gratineret ost (L,G)

Klassisk Pålæg: Klassisk pålæg (S, L)

Kreativt Pålæg: Sprængt kamstegspålæg med tomat, tomatmayo og rødløgssalat (S)

Grøn Salat: Grøn salat med agurk, tomat, oliven u/sten, basilikum og frisksnittet rødløg

Fyldig Salat: Fyldig salat med marinerede ris, grillet peberfrugt, paprika, hakkede krydderurter og majs

Grovbrød: Koldhævet surdejsbrød (G)

Dressing: Basilikumdressing med purløg og creme fraiche (L)

Print

Information

Forretningsbetingelser

Du finder os her

Tlf: (+45) 4244 4144

Mail: info@catercorp.dk

Hobrovej 799

9230 Svenstrup

smileyordning