Menuplaner
Næste uges menu bliver tilgængelig senest om onsdagen
Uge 18

Mandag d. 28. april
Marrokansk inspireret citronkylling
Marrokansk inspireret citronkylling med hakkede nødder, friske urter og krydret bulgur. Ramsløgsdip (G,L)
Krydret bulgur med citron, peberfrugt, olivenolie og kold ramsløgsdip (G,L)
Leverpostej med rødbeder i tern, karse og bulls blood (L,G,S)
Hjemmelavet rullepølse med ramsløg, spidskommen og paprika (S)
Pluksalat med agurk, dild, hytteost, krydret drys og hørfrø
Kikærtesalat med varme krydderier, bagte gule beder, rød mizuna og hakket frisk purløg

Tirsdag d. 29. april
Ungarsk Gullasch
Ungarsk Gullasch med paprikaris, rød peber og løg
Røget, kogt skinke med asparges- og kørvelcreme (S,L)
Kyllingepålæg med soltørrede tomater og rød tomatmayo
Romainesalat med raddicchio, honningmelon og frisk mynte
Spidskål med frisk ananas, mungbønner, feldsalat og snittede forårsløg

Onsdag d. 30. april
Teriyakimarineret og stegt kylling
Teriyakimarineret og stegt kylling i tern med svampe, ristede nudler, peberfrugt og squash, i marinade af østerssauce, sweet chili og kimchisauce (G)
Grillet kamstegspålæg med krydret kimchidressing (L,S)
Roastbeef med remoulade, peberrod og ristede løg (L)
Tomatsalat med pak choy, rødløg og sweet chili marinade
Salat med marinerede hvide bønner, karse og skårede peberfrugter

Torsdag d. 1. maj
Cajun "sydstats" Chops
Cajunkrydrede koteletter med ristede kartofler og chipotleaioli (S)
Krosalami med sky og løg (S)
Kyllingesalat med røget, paprika, chili og frisksnittet forårsløg (L)
Grøn salat med ærter og halverede cherrytomater
Fyldig pastasalat med majs, sød kartoffel og mild salsa (G)

Fredag d. 2. maj
Græsk Gyros med pita og dressing
Græsk Gyros med krydret og hårdtstegt gris og sauterede grøntsager, pitabrød og creme fraiche dressing (S,G,L)
Æg med hjemmepisket mayo, ramsløgschiffonade og kværnet sort peber
Hjemmelavet okserullepølse med urter og paprika
Crispsalat med agurk, urter, rødløg og tomat
Marinerede haricot verts bønner, oliven, salattern, skalotteløgsvinaigrette og rucola
Uge 19

Mandag d. 5. maj
Frikadeller
Frikadeller med persillesovs og nye kartofler med friskhakket persille (S,G,L)
Lun leverpostej med ristet bacon og svampe (S,G,L)
Kalkunbrystpålæg med urtecreme og frisk kørvel (L)
Sprøde salater med bagte salatløg, ærter og ærteskudssalat
Spæde salater med ristede gulerødder, gule beder, selleri, pastinak, og halve letbagte cherrytomater med timian

Tirsdag d. 6. maj
Tarteletter
Tarteletter med høns i asparges og svampe (L,G)
Røget, kogt skinke med sennepscreme, forårsløg og urtetopping (S,L)
Peberbloksalami med remoulade og ristede løg (S)
Blandet salat med quinoa, peberfrugt og hytteost (L)
Spidskål med edamame, hindbærvinaigrette og mix af friske cherrytomater

Onsdag d. 7. maj
Græsk inspireret langtidsstegt okse
Græsk inspireret langtidsstegt okse med salvie, løg, hvidløg, rosmarin og grillet citron. Som tilbehør er der ristede kartofler med hakkede urter, bagte løg og cherrytomater
Fennikelsalami med sky og løg (S)
Pyramide kyllingepålæg med sauce på grillede peberfrugter og hvidløg
Tomatsalat med haricot verts, rødløg, salattern, oliven og italiensk dressing (L)
Salat med mix af bælgfrugter, marinade, høvlet fennikel, sesam, persille og rød mizuna

Torsdag d. 8. maj
Kamsteg
Citron-, persille- og hvidløgsstegt kamsteg med citronsauce og nye kartofler med citronskal (S,L)
Skinkesalat med løg og frisk ramsløg (S,L)
Skivet estragonkylling med estragoncreme (L)
Spæde salater med majs, hakket kørvel og ristede græskarkerner
Marineret pasta med soltørrede tomater, sorte linser, rucola og radicchio (G)

Fredag d. 9. maj
Lasagne a la Bolognese
Lasagne a la Bolognese
Vores egen forårsrullepølse med hjemmerørt honning/sennep og små cornichons
Kreativt pålæg
Grøn salat med agurk, lucernespirer og friske urter
Revet gulerod, fintsnittet spidskål, peberfrugtpesto, citron og hakket persille
Uge 20

Mandag d. 12. maj
Balkangryde
Balkangryde med mix af bønner, røget pølse, bacon i grove tern, svampe og friske peberfrugter (G,S,L)
Ris med fintskårede grøntsager, rød peberfrugt, hakket persille og løg i tern
Leverpostej med syltede agurker, frisséesalat og karse (G,L,S)
Italiensk Ventricina salami med anissyltet rød spidskål (S)
Vårsalat med agurk, halve radiser, friskhakkede urter og ristede græskarkerner
Fyldig salat med majs, vasket hytteost, rød peber, røget paprika-vinaigrette og blå birkes (L)

Tirsdag d. 13. maj
"Mørbrad a la creme"
"Mørbrad a la creme" i forårsversion med forårsløg, friske urter, svampe og broccoli, og dertil kartofler, gulerødder og friskhakket persille
Krydret pastrami med sauce Ravigotte og letsyltede grøntsager (G)
Ramsløgskrydret kamstegspålæg med ramsløgsmayo og lucernespirer (S)
Rød hjertesalat med halve cherrytomater, revet squash og hakket purløg
Pastasalat med ramsløgs- og purløgsmarinade, spinat, bagte tomater og salattern (G,L)

Onsdag d. 14. maj
Thailandsk rød karry med kylling
Thailandsk rød karry med kylling, kokosmælk, citrongræs, glaskål, peberfrugt, edamame, bambus og lime, og dertil stegte nudler med svampe, lime, ingefær og chili (G)
Røget, kogt skinke med sommersalat (S,L)
Kalkunpålæg med karry, karrycreme, rødløg og karse (L)
Cafésalater med revet kinaradiser, sukkerærter, sort sesam og spirer
Marineret spidskål med sorte bønner, ristede og krydrede blomkål, pink grape og forårsløg

Torsdag d. 15. maj
Italiensk inspireret svinekam
Italiensk inspireret svinekam med basilikum, tomat, timian og knuste solsikkekerner (S)
Nye kartofler med friskhakkede urter og intens tomatsauce
Vores egen ramsløgsrullepølse med sky og løg (S)
Kyllingesalat med tomat, oregano, timian og basilikum (L)
Tomatsalat med purløg, marinerede tern af fast ost, rødløg og rucola (L)
Revet gulerod med rød spidskål, haricot verts, italiensk dressing og rød mizuna

Fredag d. 16. maj
Ribbenstegssandwich
Ribbenstegssandwich med sandwichbrød, sylt mix og ramsløgs- og tomataioli (G, S)
Gammeldags kogt hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S,L)
Kogte æg med tomat, løg og hjemmepisket mayo
Røde salater med gule peberfrugter og gule cherrytomater
Salat med sorte linser, vandmelon, tyrkisk feta, rødløg og hakkede urter (L)