logo

Menuplaner

Næste uges menu bliver tilgængelig senest om onsdagen

Uge 34

 

Pasta Bolognese

Mandag d. 18. august

Pasta Bolognese

Varm ret: Pasta Bolognese med revet parmesan og hakket timian (G)

Klassisk Pålæg: Leverpostej med hjemmesyltede asier og karse (L,G,S)

Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med hvidløg, olivenolie og soltørrede tomater

Grøn Salat: Sprøde crispsalater med ærter, blandede spirer, saltristede solsikkekerner og basilikum

Fyldig Salat: Fyldig salat med pestomarinerede kikærter, bagt tomat, rucola og hakket purløg

Grovbrød: Solsikkesurdejsbrød med italiensk durum (G)

Dressing: Dressing med hvidløg, citron og soltørrede tomater (L)

Røget, kogt hamburgerryg

Tirsdag d. 19. august

Røget, kogt hamburgerryg

Varm ret: Røget, kogt hamburgerryg med grønne bønner, aspargessauce og persillekartofler (L,S)

Klassisk Pålæg: Røget rullepølse med rørt, stærk sennep og syltede rødløg (S)

Kreativt Pålæg: Oksespegepølse med syrlige pickles, bredbladet persille og revet peberrod

Grøn Salat: Grofthakket iceberg med agurk, halve cherrytomater og klippet karse

Fyldig Salat: Fin spidskål med sennepsvinaigrette, grove sennepskorn, ristet broccoli og kørvelurt

Grovbrød: Fuldkornsbrød med rugmel og knuste græskarkerner (G)

Dressing: Aspargesdressing med purløg (L)

Ovnstegte kyllingeoverlår

Onsdag d. 20. august

Ovnstegte kyllingeoverlår

Varm ret: Ovnstegte kyllingeoverlår med salvie, rosmarin, masser af frisk citron, cremet skysauce og dertil ristede kartofler med hvidløg, salvie og løvstikke

Klassisk Pålæg: Kogt oksebryst med peberrod, persille og pickles

Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg med peberfrugt, chili, kapersmayo og urtesalat

Grøn Salat: Romainesalat med parmesan, klippet karse, brøndkarse, rucola og syltede rødløg

Fyldig Salat: Salat med ristede hvidløgsmajs, grillede squash, auberginer og marinerede ostetern (L)

Grovbrød: Groft brød bagt med rosmarinolie, citronskal og havsalt (G)

Dressing: Caesardressing (L)

Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen

Torsdag d. 21. august

Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen

Varm ret: Citron-, soya-, kimchi- og teriyakimarineret langtidstilberedt nakke fra grisen og dertil kogt ris med krydderier, løg og grøntsager (S,G)

Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med italiensk salat og brøndkarse (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingesalat med gurkemeje, ingefær, hvidløg og frisk chili (L)

Grøn Salat: Melonsalat med citronmelisse, hakket purløg og rød mizuna

Fyldig Salat: Pak choy med ristede svampe, edamame, revet kinaradise og soyaristede mandler (G)

Grovbrød: Sesambrød med sesamolie og sesamfrø (G)

Dressing: Soya- og kimchidressing (L)

Mexicansk kyllingelasagne

Fredag d. 22. august

Mexicansk kyllingelasagne

Varm ret: Mexicansk kyllingelasagne med majs, peberfrugtsbechamel og rød cheddar (L,G)

Klassisk Pålæg: Klassisk pålæg (G,L,S)

Kreativt Pålæg: Sprængt urtekam med urtet sommersalat (L,S)

Grøn Salat: Let salat med agurk, rødløg og tomat

Fyldig Salat: Mixed salat med sorte bønner, revet gulerod, ristede solsikkekerner og appelsin

Grovbrød: Krydret fuldkornsbrød (G)

Dressing: Dressing med lime, avocado og paprika (L)

Print

Uge 35

 

Grillkrydret kalkuncuvette

Mandag d. 25. august

Grillkrydret kalkuncuvette

Varm ret: Grillkrydret kalkuncuvette med whiskysauce og hakket persille, og dertil kartofler med bagte løg, grillede peberfrugter og friskhakkede krydderurter (L)

Klassisk Pålæg: Lun leverpostej med ristede svampe og bacon (L, S, G)

Kreativt Pålæg: Røget oksespegepølse med grove pickles og høvlet peberrod

Grøn Salat: Grøn salat med peberfrugt, halve cherrytomater og rød mizuna

Fyldig Salat: Honningbagte nye gulerødder, rød spidskål, honningvinaigrette og marinerede tyttebær

Grovbrød: Groft brød med soltørrede tomater og olivenolie (G)

Dressing: Rød dressing med peberfrugtspesto og citron (L)

Boller i karry

Tirsdag d. 26. august

Boller i karry

Varm ret: Boller i karry i sauce med kokosmælk, æble og ristede kokosflager, og dertil ris med grøntsager, hakket persille og friske koriander (L,G,S)

Klassisk Pålæg: Røget, kogt skinke med hjemmerørt sennepsmayo og vores egen syltede asier (S)

Kreativt Pålæg: Kyllingepålæg "Provence" med frisk grøn peber og modne tomater

Grøn Salat: Spæd mixsalat med marinerede majs, birkes og urter

Fyldig Salat: Fyldig salat med nye selleri, sorte bønner, friske blommer og blommevinaigrette

Grovbrød: Fuldkornsbrød med dansk Ølandshvede (G)

Dressing: Dressing med blommeeddike, purløg og grov sennep (L)

Italiensk inspireret helstegt griseryg

Onsdag d. 27. august

Italiensk inspireret helstegt griseryg

Varm ret: Italiensk inspireret helstegt griseryg med tomatsauce og dertil ristede kartofler med stødt fennikel, knust hvidløg, olivenolie og pankorasp (G)

Klassisk Pålæg: Kyllingesalat med tomat, rød peber og timian (L)

Kreativt Pålæg: Festa Mortadella med hjemmepisket urtemayo, hakkede nødder og grillede artiskokker (S)

Grøn Salat: Bagte squash, cafésalat med radicchio, nye porrer og saltristede græskarkerner

Fyldig Salat: Fuldkornspasta i pestomarinade med letbagte cherrytomater, frisk basilikum, parmesan i flager og friskpresset citron (G,L)

Grovbrød: Fuldkornsfoccacia med rosmarin og olivenolie (G)

Dressing: Citrondressing med basilikumpesto (L)

Kyllingebryst

Torsdag d. 28. august

Kyllingebryst "a la Dijon"

Varm ret: Kyllingebryst "a la Dijon" i mild sennepssauce med hvidvin, Dijon, dansk fløde, og krydret bulgur med grillede gule peberfrugter, skalotteløgsvinaigrette, estragon og hakket rucola (G,L)

Klassisk Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse (S)

Kreativt Pålæg: Kalkunbryst med tartarsauce, dildsalat og kapers (L)

Grøn Salat: Ærtesalat med salatløg, ærtespirer, ræddiker og grøn spinat

Fyldig Salat: Spidskål med marinerede mungbønner, bønnespirer, purløg og sennepsvinaigrette

Grovbrød: Surdejsbrød med estragon og havsalt (G)

Dressing: Sennepsdressing med sensommerhonning (L)

Oksekødsburrito

Fredag d. 29. august

Oksekødsburrito

Varm ret: Oksekødsburrito med majs, bønner og røget chili (G)

Klassisk Pålæg: Hamburgerryg med sommersalat (L)

Kreativt Pålæg: Kreativt pålæg (L,G,S)

Grøn Salat: Tomatsalat med rucola, rødløg, salattern og sorte oliven (L)

Fyldig Salat: Revet gulerodssalat med appelsin, sprøde salatblade og tørrede tranebær

Grovbrød: Fuldkorns majsbrød (G)

Dressing: Salatdressing med paprika, limesaft og chipotle (L)

Print

Information

Forretningsbetingelser

Du finder os her

Tlf: (+45) 4244 4144

Mail: info@catercorp.dk

Hobrovej 799

9230 Svenstrup

smileyordning